About

HI THERE!

Mijn naam is Joanne, 26 jaar en een echte creatieveling. Naast blogger, content creator en freelance mode stylist ook werkzaam als model (oftewel die levende paspop). Ik ben een dagdromer die gefascineerd is door de modewereld. Beesten met vleugels en hoge gebouwen maken mij nogal paniekerig. Eigenlijk ben ik gewoon een watje. Dit compenseer ik dan weer een beetje met mijn liefde voor zwarte kleding en Dr. Martens. Daarnaast blijf ik ontkennen dat ik te veel kleding heb (ik heb gewoon altijd ruimtegebrek) en ontmoet ik graag nieuwe inspirerende mensen.

Op Make people stare post ik regelmatig de outfits waarin ik door het leven loop. Mijn stijl is niet in één woord te omschrijven, hoewel de kleur zwart vaak wel de lading dekt. De #ootd moet gewoon matchen met mijn mood of the day. Verder deel ik hier allerlei dingen die mij bezig houden. Van backstage beelden bij een fotoshoot tot artikelen over mijn nieuwe paar schoenen. Van de leukste (mode)hotspots tot verhalen van Girlbosses. Mijn blog is vooral een creatieve uitlaatklep!

Make-people-stare-omoda-dr-martens-vegan-1460-zwarte-veterboots-veganistische-schoenen-nep-leer-imitatie-leer-laarsjes-docs-nederlandse-mode-blogger-omodafriend

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven