Outfit | Sunny day

Wat hebben we een lekker weer gehad hè! Nu ben ik niet zo’n type die meteen de kleinste shorts uit de kast haalt en met een bikini topje in de achtertuin gaat liggen, maar ik ben altijd wel blij als ik een zonnebril op kan. En met de temperatuur van de afgelopen dagen kon zelfs ik in een jurkje lopen. (Met panty en een kort jasje, dat dan weer wel) Het is altijd grappig dat mensen automatisch lichtere kleurtjes gaan dragen in de lente/zomer. Ik huppel nog steeds vrolijk rond in een all black outfit. Oepsie.

Hoe gaaf zijn deze panty’s?! Ik heb ze ooit voor een paar euro gekocht bij de Primark!

Foto’s door Mark Koolenwww.markkoolen.com  

Dress: H&M | Jacket: Coolcat | Panty: Primark | Slip on shoes: New Yorker | Sunglasses: C&A

Delen is lief

15 gedachten over “Outfit | Sunny day

  1. Wauw, wat een prachtige foto's! Deze outfit staat je zo goed, en die panty's zijn echt leuk!

    XO Imke // pastellics.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven