Fashion | Perfecte badmode voor je volgende vakantie

Voor sommige vrouwen is een vakantie naar de zon nog ver weg, voor anderen staat deze binnenkort al op de planning. Lekker hoor! Of je vakantie nou binnenkort al gaat plaatsvinden, of dat je nog even moet wachten op jouw tripje naar de zon, je wil er natuurlijk mooi bij lopen wanneer je lekker naar het strand of het zwembad gaat. Gelukkig druppelen de nieuwe badmodecollecties van verschillende merken alweer binnen. Hieronder zetten wij een aantal must-have items voor jou op een rijtje, maar ben gewaarschuwd; alleen al bij het lezen van dit artikel krijg je zin in een retourtje naar de zon!

Bikini’s

Een bikini is een van de meest gedragen vormen van badmode. Hiermee zit je altijd goed! Zeker aangezien er tegenwoordig oneindig veel combinaties mogelijk zijn. Van hoge bikinibroekjes tot strik bikinibroekjes, voor ieder lichaamstype is er een passend broekje te vinden. Een hoog bikinibroekje is bijvoorbeeld ideaal wanneer je een eventueel buikje wil verbergen of wanneer je jezelf simpelweg comfortabeler voelt wanneer iets meer van je heupen en buik wordt bedekt. Een strikbroekje laat daarentegen juist weer wat meer van je lichaam zien. Ook op het gebied van bikinitops is er voor iedereen wel iets te vinden. Bikini’s zijn namelijk allang niet meer alleen voor de kleine cupmaten. Ook vrouwen met een grotere cupmaat kunnen een trendy en comfortabele bikini vinden. Natuurlijk is een matchende bikiniset super mooi, maar denk er ook zekers eens aan om te mixen & matchen. Zo kun je jouw eigen unieke bikini samenstellen.

Trendy Badpakken

Het badpak is weer helemaal trendy in de badmode wereld. Dit zien we dan ook veel terug komen in de nieuwe collecties van verschillende merken. Een van de merken met trendy badpakken is Annadiva Swim. Dit vrouwelijke merk dat gespecialiseerd is in grotere cupmaten, heeft recent de eerste drop gelanceerd van de nieuwe badmodecollectie van 2024. Deze eerste drop bevat prachtige trendy badpakken, zoals het Cotton Candy badpak. Dit knalroze badpak is een topper voor de zonnige dagen. Heb je een grotere cupmaat? Check dan zeker eens de website van Annadiva en stay tuned voor de volgende drops van hun eigen badmodecollectie.

Handige Pareo’s

Naast een leuke bikini of badpak, is een pareo ook onmisbaar in je kast. Een pareo kan op vele manieren gedragen worden en is daarom ideaal. Zo kan je een pareo dragen als rok, jurk of als leuk accessoire. Veel pareo’s hebben ook bijpassende bikini’s of badpakken. Hierdoor kan je je outfit helemaal compleet maken. Ga jij voor een felle kleur of een tropische print? Het kan allemaal!

Prachtige strandjurkjes

Liever een strandjurkje dan een pareo? Ook dat is mogelijk! Een strandjurkje is niet alleen leuk en handig voor over je bikini, maar kan ook bijvoorbeeld naar de boulevard worden gedragen. De meeste strandjurkjes zijn gemaakt van soepel en luchtig materiaal, waardoor deze heerlijk dragen met warm weer. Er is voor iedereen een passend strandjurkje. Of je nu liever gaat voor lang, kort, strapless of strak; er is altijd een passend jurkje voor jou! Voor welke badmode items ga jij dit jaar? Combineer jij jouw badmode met een leuke pareo of ga je liever voor een bikini met een trendy strandjurkje? Het meest belangrijk is natuurlijk dat jij jezelf er comfortabel in voelt en straalt. Happy shopping!





Delen is lief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven