Styling | United Wardrobe

De kans is groot dat jij, als lezer van mijn blog, er al eens van gehoord hebt: United Wardrobe. Een online community waar je veilig tweedehands/vintage items kunt kopen en verkopen. Laatst heb ik de styling mogen verzorgen voor hun fotoshoot. Deze foto’s staan inmiddels op de website en er volgen er nog meer! Oh en ik heb gisteren ook maar een account aangemaakt. Ik kan natuurlijk niet achterblijven! 🙂 Check mijn profiel HIER en laat weten of jij ook actief bent op deze fashion site!

Photography: Peronne Pere
Styling: Joanne Maalderink
MUA: Lieke Wolfs
Models: Eef Voeten & Roos Zeelen

Delen is lief

7 gedachten over “Styling | United Wardrobe

  1. Jaaa leuk!! Ik heb wel een account geloof ik, ergens, maar ik weet niet meer wat dat nou was. Ik zet zelf eigenlijk altijd alles op marktplaats, maar daar is verkopen echt niet te doen. Misschien ga ik het ook maar weer via UW proberen, haha!

    XXX

  2. leuk artikel! Ik kende de site al, mijn zus heeft er wel eens dingen gekocht.
    Het is echt een leuk concept. die jas die op jouw account staat is echt heel gaaf!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven