Outfit | Faux fur leopard coat

Mijn fluffy jassen mogen weer uit de kast! Ik ben gek op nep bont en andere aaibare stofjes. Al helemaal in combinatie met een panterprint! Ben jij ook verliefd? Er zijn zoveel mensen die het juist vreselijk vinden. Het heeft natuurlijk ook wel een ordinair imago (arme panter, je verdient beter), maar kan er absoluut trendy uitzien! Ik heb het gecombineerd met een fijne zwarte trui, simpele jeans en het vertrouwde bandana sjaaltje. Oh en natuurlijk mijn mega schattige tasje die ik kocht op vakantie!


Faux fur leopard coat: Miss Etam | Sweater, highwaisted jeans: H&M | Boots: Primark | Bandana scarf, bag: random store

Photography: Gerard Maalderink


Delen is lief

7 gedachten over “Outfit | Faux fur leopard coat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven