Modeling | Strike a pose

GDG Foto Guido de Graaf fotografie

Deze gave foto’s zijn gemaakt door Guido de Graaf in Photostudio2b. Ja, het is echt mijn eigen haar wat je ziet. Met een ‘beetje’ hulp van de windmachine en Michelle Beskers, die ook de visagie heeft gedaan. Het was mega gezellig en ik ben heel blij met deze serie! We hebben die dag nog een aantal beautyshots gemaakt en nog een speciale shoot gedaan šŸ˜‰ Binnenkort meer!

GDG Foto Guido de Graaf fotografie
GDG Foto Guido de Graaf fotografie
GDG Foto Guido de Graaf fotografie
GDG Foto Guido de Graaf fotografie

Blijf op de hoogte van de nieuwste foto’s via mijn modellen facebook pagina


Delen is lief

8 gedachten over “Modeling | Strike a pose

  1. Wow! Vooral die bovenste rij b/w foto's is ech prachtig! De schaduwen zijn ook erg gaaf. Ik ben zo benieuwd naar de rest (:

    Ik hoop dat je ook eens bij mij langskomt, liefs

    Janna

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven