Off to Milano

Jaaaa, het is zo ver! Wat, wat, wat? Ik ga dus naar Milaan! (Mocht je het gevoel hebben dat je iets hebt gemist… In dit artikel praat ik je bij.) Aanstaande maandag vertrek ik met een volle koffer naar Italië. Ik zal er namelijk wel een tijdje verblijven. Dat is in ieder geval het plan. Ongeveer 1,5 maand zal ik bezig zijn met modellenwerk. Castings, testshoots en hopelijk een paar gave opdrachten! Wie weet wat er allemaal gaat gebeuren. Ik ga proberen om jullie via mijn blog op de hoogte te houden van dit avontuur. Spannend!


Delen is lief

12 gedachten over “Off to Milano

  1. Super leuk! Mijn beste vriendin is net terug uit Milaan ook voor modellen werk, het is er zeker heel zwaar maar ook ontzettend leuk! 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven