Event | Opening Primark Nijmegen

Opening Primark Nijmegen 2014

Gisteren was het eindelijk zover! De eerste Primark in Gelderland werd geopend. Joehoeee. Samen met Marion ben ik naar de persopening in Nijmegen geweest. Ik had eigenlijk verwacht dat er al heel veel mensen voor de deuren zouden staan, maar om iets voor 9 uur was het nog vrij rustig! Pas toen er dansende mensen in onesies buiten stonden met I love Primark snoepjes begon het drukker te worden. Hierboven zie je een paar medewerkers toen de deuren net open gingen. Heel handig waren al die blauwe ballonnetjes niet, maar leuk was het zeker!

Opening Primark Nijmegen 2014

Nadat we onze goodiebag kregen, mochten we genieten van een lekker ontbijtje! Er waren allemaal broodjes, sapjes en verschillende soorten fruit. Maar ook donuts en brownies. Dus wat zou ik hebben gehad? Precies 😉 Dat laatste.

Opening Primark Nijmegen 2014

Daarna konden we lekker rondlopen in een nog nette Primark. Dit gedeelte hierboven was mijn favoriet! Er gingen allemaal baseball shirts, shortjes en tuinbroeken. Gewoon lekker stoer 🙂 Marion en ik hebben allebei een shirt gekocht van deze wand. Ik ga het nog niet verklappen, haha!

Opening Primark Nijmegen 2014
Opening Primark Nijmegen 2014
Opening Primark Nijmegen 2014

Dit is zo’n leuk shortje! Ik heb ‘m gepast, maar het zat mij echt voor geen meter. Huilen 🙁

Opening Primark Nijmegen 2014
Opening Primark Nijmegen 2014

Met zoveel sunnies kun je de verleiding toch niet weerstaan?

Opening Primark Nijmegen 2014

Er gingen super veel leuke shirtjes met allemaal prints, teksten en cijfers!

Opening Primark Nijmegen 2014
Opening Primark Nijmegen 2014
Opening Primark Nijmegen 2014
Opening Primark Nijmegen 2014

Omdat er nog geen personeel aan het werk was, konden we al onze kleding, accessoires en schoenen meenemen naar de pashokjes. Maximaal 8 items? Echt niet! Uiteindelijk paste er veel minder dan gehoopt. Toch heb ik nog een shirt gekocht, een zonnebril, sokken en een paar schoenen. Om 11 uur gingen we nog snel naar de kassa en konden we betalen met de giftcard 🙂

Top: Divaz | Jacket: Albert Cuyp | Skirt: H&M | Shoes: Primark
Opening Primark Nijmegen 2014

Het was een super gezellige ochtend! Ik kon niet te lang blijven hangen, want ik moest nog gewoon naar school! Mijn giftcard is nog niet helemaal leeg, dus ik heb alvast een smoes om snel weer te shoppen bij de Primark!


Delen is lief

16 gedachten over “Event | Opening Primark Nijmegen

  1. Leuke foto's heb je gemaakt! Vond je het ook zo een leuke dag? Ik heb jou ook niet gezien! Volgende keer misschien? 🙂

  2. Heel tof die foto's! Ziet er gezellig uit, ballonnen! Ik krijg ook zin om daar weer te shoppen! xx

  3. Ooh, dat ziet er echt super uit! Ik zag dit artikel ook al op de blog van Marion, haha 🙂 . Ik ben best een beetje jaloers, het ziet er echt heel gaaf uit!

    Xjes Femke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven