Event | Miss Etam & Promiss Fashionfeestje

Modeshow Miss Etam Promiss nieuwe collectie 2014

Bij de winkels Miss Etam en Promiss dacht ik eigenlijk niet aan hippe kleding. Laten we eerlijk zijn, er zijn vooral veel moeders die daar de broeken en shirtjes kopen. Nadat ik de modeshow op het Fashion feestje had gezien, was mijn mening totaal anders! De nieuwe collecties zagen er zo mooi en jong uit! Er liepen behalve modellen ook klanten op de catwalk. Jong, oud, klein en groot. Deze vrouwen maakten de show helemaal af. Er hing ook zo’n gezellige sfeer die dag.

Modeshow Miss Etam Promiss nieuwe collectie 2014

Alles was top georganiseerd! Er waren allemaal lekkere drankjes en bijzonder mooie hapjes.

Modeshow Miss Etam Promiss nieuwe collectie 2014
Modeshow Miss Etam Promiss nieuwe collectie 2014
Modeshow Miss Etam Promiss nieuwe collectie 2014
Modeshow Miss Etam Promiss nieuwe collectie 2014
Modeshow Miss Etam Promiss nieuwe collectie 2014

Er kwam ook prachtige lingerie voorbij. We mochten zelfs een setje uitkiezen! En ohh, ik moet echt zo’n fluffy vest hebben…

Modeshow Miss Etam Promiss nieuwe collectie 2014
Modeshow Miss Etam Promiss nieuwe collectie 2014

Zijn jullie ook zo verrast door de collectie? Ik heb echt heel veel leuke items gezien! Na afloop kregen we nog een goodiebag met giftcards. Ik heb gewoon zin om te shoppen bij de Miss Etam en de Promiss! Dat heb ik nou nog nooit eerder gezegd, haha.


Delen is lief

10 gedachten over “Event | Miss Etam & Promiss Fashionfeestje

  1. Super leuk verslag heb je ervan gemaakt! Het was echt super gezellig dinsdag! Heb je al wat gekocht?! Ik wel ^^

    theycallmetrue.com

  2. Was echt super leuk! Ik heb net gekeken bij miss etam voor een fluffy vest, zodra hij in mijn maat is laten ze het weten en kan ik hem op komen halen 🙂 En die roze jas natuurlijk, is nu van mij 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven