Outfit | Velvet sweater and leather

Daar is weer een outfit post! Pfoe, wat was het druk de afgelopen weken (en nu trouwens nog steeds). Ik ben druk bezig met mijn aller laatste shoot voor mijn opleiding en ben alle verslagen/opdrachten aan het afronden. Ook heb ik vorige week mogen assisteren als stylist bij de Harpers Bazaar en bij een andere gave vrijwerk shoot! Op die dagen stond mijn wekker op 05:15. Oh my god. Waarom woon ik niet in het mooie Amsterdam? Maar het was het allemaal zeker waard! Maar goed, de outfit. Ik draag hier mijn favoriete leren jasje en een vintage velvet trui. Wat is dat toch een mooi stofje he?

Foto’s door Mark Koolen: www.markkoolen.com 

Jacket: Albert Cuyp | Sweater: Mies & Loon vintage* | Jeans: H&M | Shoes, necklace: Primark

Delen is lief

8 gedachten over “Outfit | Velvet sweater and leather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven