Styling | Publication in Elegant Magazine

IK BEN GESLAAGD! Afgelopen woensdag heb ik mijn diploma voor allround modestyling opgehaald! Nu mag ik mezelf toch echt een gediplomeerde mode stylist noemen. En er is nog meer leuk nieuws: mijn aller eerste vrijwerk productie van deze opleiding is gepubliceerd! De ‘PoP it’ shoot staat in het Amerikaanse Elegant Magazine. Ik heb het hele concept voor deze serie bedacht en natuurlijk de styling verzorgd. Het is zo cool geworden!

Photography: Rachel Schraven
Styling: Joanne Maalderink
Hair & make-up: Naheed Yawar 
Model: Romana @ Elite Amsterdam Designers: Sabine Staartjes, Laura Verdonk, Charlotte Henskens

Delen is lief

8 gedachten over “Styling | Publication in Elegant Magazine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven