Review | Posters en Kaartwereld

Review Kaartwereld.nl en Posters.nl ervaring blog

Quotes, leuke teksten of grappige woordjes: ik ben er gek op. Eigenlijk zou ik wel een halve dag op internet kunnen ronddwalen op zoek naar leuke plaatjes. Maar het is natuurlijk nog leuker om zo’n uitspraak als een kaartje te versturen of als een hele grote poster aan je muur te hangen! Ik heb een aantal leuke producten uitgekozen van Posters.nl en Kaartwereld.nl. Benieuwd wat ik er van vind? In dit artikel vertel ik mijn mening!

Hoe schattig?! Het kaartje met boterbloem, hartediefje, pollewop erop is een wenskaart die je open kunt klappen. De tekst is zo leuk! De rechter met het zonnetje is een ansichtkaart. Ik heb ervoor gekozen om de kaarten eerst thuis te laten bezorgen, zodat je er zelf nog wat in kunt schrijven en ze daarna op de post kunt doen. Voor een groot formaat betaal je €3,75 en €1,95.

Review Kaartwereld.nl en Posters.nl ervaring blog
Review Kaartwereld.nl en Posters.nl ervaring blog

En dan deze mega poster (100×140 cm) vol met positieve quotes. Iedereen zou een beetje vrolijkheid in huis moeten hebben! Het verbaasde me hoe goed de kwaliteit van het papier was. Het is vrij dik en er komen niet snel vouwen in. Voor €19,95 heb je deze leuke versiering voor aan de muur.

Review Kaartwereld.nl en Posters.nl ervaring blog
Review Kaartwereld.nl en Posters.nl ervaring blog

Als laatste mijn favoriet: een minion poster! Oke, het is niet echt een quote of uitspraak, maar ik kon het niet laten! Stiekem heb ik een zwak voor deze kleine wezentjes uit de oh-zo-leuke films. Ik zal maar niet vertellen dat ik een shirt heb gekocht vol met de gele poppetjes en dat ik soms zelf als een minion rondloop in m’n onesie (oeps)…Je begrijpt wel dat ik deze poster meteen heb opgehangen in mijn kamer! Deze blije banana liefhebber op papier kost €8,95 (61×91,5 cm).

Meer info over de webshops

Posters en Kaartwereld zijn onderdeel van Webprint. Pluspuntje voor de snelle levering! Alles was de volgende dag al in huis. De ansichtkaart kwam in een gewone envelop en de wenskaart in een kartonnen envelop met extra envelop erbij om het zelf te versturen. Je betaalt er wat meer voor, maar dan heb je ook wat. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de kaarten online te versturen naar het juiste adres, op een zelfgekozen dag. De twee posters werden opgerold in een hele lange smalle doos geleverd. Zeker een aanrader!Delen is lief

9 gedachten over “Review | Posters en Kaartwereld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven