Outfit | Bumbag love

Deze outfit met het prachtige buiktasje droeg ik naar 7th Sunday Festival. Dat is inderdaad al weer wat weekjes geleden, maar beter laat dan nooit toch? Het leek me wel de moeite waard om m’n festival look nog een keertje na te maken. Ik ben helemaal gek op het tasje! Ja, ik weet het… Er zijn meer mensen die er intens van walgen dan ervan houden, maar ik vind ‘m zoooooo gaaf! En het is ook nog ontzettend handig! Top: Forever21 | Jeans: H&M | Cardigan, shoes: Primark | Bumbag: NewLook | Sunglasses: V&D | Necklaces: Action

Photography: Mark Koolen www.markkoolen.com

Delen is lief

7 gedachten over “Outfit | Bumbag love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven