Outfit | Good food good mood

Outfit met treasure label hamburger trui invito broek met panterprint rode retro ovale froufrou's zonnebril

Het zonnetje is er weer! Na die heftige kou van de afgelopen weken voelt het ineens warm buiten. Uit enthousiasme heb ik zelfs zonder jas buiten gelopen. Hoe fijn?! (Dat was trouwens niet van lange duur hoor, na een paar minuten realiseerde ik dat het nog gewoon winter is.) Waar ik ook blij van word, is mijn nieuwe trui van Treasure Label. Grappige details doen het namelijk altijd goed! De tekst ‘good food good mood’ is ook meteen op mijn lijf geschreven. Maar wees eerlijk, wie wordt er nou niet gelukkig van lekker eten? Ik combineerde de grijze statement sweater met mijn panterprint broek. Het voelde alsof ik een fashionable pyjama aanhad. Zo comfy! Tijdens het shooten kreeg ik zelfs nog complimentjes over mijn leuke opvallende broek en vrolijke rode zonnebril, haha! Het zijn allebei ook echte eyecatchers. Daarom draag ik er simpele plateau boots bij, een zwarte fluffy jas en minimalistische kettinkjes. Een heerlijke outfit om je week relaxed te beginnen!


Zwart jasje van imitatiebont: tweedehands | Grijs sweatshirt met hamburger en quote: Treasure Label* | Fluwelen wijde broek met panterprint: Invito* | Rode ovale retro zonnebril: Froufrou’s* | Kleine zilverkleurige kettinkjes: My Jewellery* | Zwarte boots met plateau zool: Primark 

Outfit met treasure label hamburger trui invito broek met panterprint rode retro ovale froufrou's zonnebril
Outfit met treasure label hamburger trui invito broek met panterprint rode retro ovale froufrou's zonnebril
Outfit met treasure label hamburger trui invito broek met panterprint rode retro ovale froufrou's zonnebril
Outfit met treasure label hamburger trui invito broek met panterprint rode retro ovale froufrou's zonnebril
Outfit met treasure label hamburger trui invito broek met panterprint rode retro ovale froufrou's zonnebril

Fotografie: Gerard Maalderink

Outfit met treasure label hamburger trui invito broek met panterprint rode retro ovale froufrou's zonnebril

Delen is lief

11 gedachten over “Outfit | Good food good mood

  1. Wat een superduper te gekke broek! Ik ben meteen gaan scrollen bij Invito maar ik zie 'm niet meer 🙁 Is het overigens een low rise of high rise?

  2. Geweldige outfit! Love die trui en die broek is ook zo mooi, al moet je daar wel de juiste (jouw) benen voor hebben.

  3. FAN-TAS-TISCHE outfit. Ik vind zo'n broek echt zo gaaf, maar je moet er wel het juiste figuur voor hebben zegmaar. Bij jou: prachtig. Bij mij: doe maar niet. Haha!

  4. Leuk outfit, maar ik denk dat ik het zelf niet zo snel uit de kast zou halen. Grappig om te zien dat wijde pijpen weer in komen

  5. Zo, dat is werkelijk een aparte outfit zeg! De print is al bijzonder en dan ook nog die wijde pijpen. Je kunt het goed hebben. Zelf zou ik denk bij zo'n aparte print voor een gewoner model kiezen. Maar ik ben dan ook al een stuk ouder!

  6. Leuke outfit, ik vind je broek ook echt geweldig, maar dat zegt een fervent panterprint liefhebber haha! De zonnebril staat je trouwens goed zeg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven