Outfit | Denim and sneakers

Wat is dit spijkerjasje toch een geweldige aankoop geweest! Voor een paar euro kocht ik ‘m in een tweedehandswinkeltje in Duitsland. Hij zit zo lekker! En de kans is heel erg klein dat iemand anders in hetzelfde exemplaar rondloopt. Ideaal! Deze keer heb ik m’n denim gecombineerd met zwarte jeans en een zwarte top. Voor de verandering draag ik mijn Adidas sneakers eens. Ze zijn heel mooi, maar het blijft toch even wennen. Ik ben en blijf diep van binnen gewoon een Dr. Martens meisje. Denim jacket: Thrift shop | Top: New Look | Jeans: H&M | Shoes: Adidas Neo

Photography: Guido de Graaf www.gdgfoto.nl

Delen is lief

6 gedachten over “Outfit | Denim and sneakers

  1. Mooie foto's en outfit! Draag spijkerjasjes ook het liefst met zwart. En toch vind ik je sneakers heeel tof 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven