Outfit | Fishnet top

Het blijkt wel weer dat ik een rasecht 90’s kind ben. Wat vind ik deze fishnet top geweldig! Vroeger was ik er al gek op. Ik had zo mijn duistere periode op de basisschool waar ik nu weer op terug val, haha! Aangezien zo’n stukje gaas behoorlijk doorschijnt (duh), heb ik er een extra topje onder aangedaan. Anders is het wel heel erg in-your-face. Alhoewel ik moet toegeven dat het met een kanten bh ook ontzettend gaaf is. Hoe zou jij zo’n shirt combineren?


Fishnet top: H&M | Bomberjas: Primark | Jeans: Monki | Riem: tweedehands | Schoenen: Dr. Martens

Photography: Gerard Maalderink


Delen is lief

12 gedachten over “Outfit | Fishnet top

  1. Zo gaaf! Ik zou het nooit kunnen dragen (en durven, haha) maar zo wel dan had ik er gewoon een basic top onder gedragen. Niet de meest boeiende combinatie maar wel safe :')

  2. Echt een hele toffe outfit! Ik zou zelf niet zo snel iets van visnet dragen, maar de top staat jou echt supergoed! Gave foto's ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven