Outfit | Black playsuit

Een week geleden zei ik nog tegen Marion: ‘Ik kan echt nóóit een playsuit vinden die mij past!’ En guess what? Precies op die dag kocht ik er eentje! Toen ik een uur moest wachten op Utrecht Centraal, ging ik de tijd doden in winkelcentrum Hoog Catharijne. Even de C&A inlopen aangezien ik nog zo’n VVV-bon had. Eigenlijk was ik teleurgesteld toen ik alleen met een playsuit de paskamer in dook. Want ja, dat past toch niet. Ik kan nooit recht op staan (en al helemaal niet zitten) in zo’n ding. Ze zijn altijd te kort. En als je 3 maten groter pakt, kan ik er wel in zwemmen. Ook niet de bedoeling. Maar deze keer was het dus anders! Gewoon, bij de C&A! En nog leuker: ik hoefde maar €7,50 bij te betalen! 


Playsuit: C&A | Sunglasses: H&M | Scarf: bought in Volendam | Sandals: Dr. Martens

Photography: Guido de Graaf


Delen is lief

14 gedachten over “Outfit | Black playsuit

  1. Die playsuit is zeker leuk zeg! Wat fijn dat deze ook gewoon in een keer past! Ik vind het sjaaltje echt heel gaaf erbij. De foto's zijn echt prachtig trouwens

  2. Haha, dankjewel! Ik ben zelf ook heel erg blij dat de fotograaf outfit foto's wou maken! Normaal werk ik inderdaad vaak samen met hem als model (of stylist)! 🙂

  3. Staat je heel leuk, zo'n playsuit! Fijn dat je er eindelijk eentje hebt gevonden. En de foto's zijn ook heel mooi! Dacht even dat het modellenfoto's waren, haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven