Outfit | Touch of flowers

Outfit met zwarte Chiquelle body met bloemenprint monki skinny jeans froufrou's tasje polette dean zonnebril fluffy vest costes primark platform laarsjes

Gelukkig is het vandaag veel te warm voor deze outfit. Ik hoop dat je wat tijd kunt vrijmaken om te genieten van het zonnetje! Aangezien het een paar dagen geleden nog gewoon bibberen geblazen was, trok ik een fluffy vest uit de kast. En inderdaad, ik draag de kleur zwart gewoon het hele jaar door. Het shirtje met bloemenprint zorgt toch nog voor een kleine fleurige touch 😉 Deze wrap top met gezellige print is trouwens een body. Heel handig als je, net zoals ik, altijd je shirt in je broek stopt. Zo blijft het goed op z’n plek zitten. No matter what. Minder handig is het hele verkleedpartijtje als je nodig naar de wc moet… Herkenbaar?

Wat vind jij eigenlijk van zo’n all-black look in de lente? Ik krijg altijd de kriebels wanneer mensen zeggen dat dit ‘verboden is’ of ‘echt niet kan’. Het is begrijpelijk dat je met het zonnige weer ook meer zin hebt in vrolijke kleuren en printjes. Er is simpelweg ook veel leuke zomerkleding in lichte tinten. Toch voel ik me meer thuis in donkere kleuren. (Snap je wat ik bedoel?) Het kan edgy zijn, maar ook chic en elegant. Het contrast van zwarte items met mijn lichte haar en huid vind ik blijkbaar interessant. Uiteindelijk gaat het erom dat je je fijn voelt. Dus ik moedig mensen ook altijd aan om vooral te dragen waar je zelf blij van wordt. Zomer of winter, trend of geen trend. Wees gewoon lekker jezelf. Fashion has no rules 🙂


Zwart fluffy vest: Costes | Bodysuit met bloemenprint: Chiquelle* | High waisted skinny jeans: Monki | Dean zonnebril: Polette* | Zilverkleurige kettinkjes: My Jewellery* | Zwarte riem met studs: Shoeby | Pradon my French telefoontasje: Froufrou’s* | Enkellaarzen met plateauzool: Primark

Outfit met zwarte Chiquelle body met bloemenprint monki skinny jeans froufrou's tasje polette dean zonnebril fluffy vest costes primark platform laarsjes
Outfit met zwarte Chiquelle body met bloemenprint monki skinny jeans froufrou's tasje polette dean zonnebril fluffy vest costes primark platform laarsjes
Outfit met zwarte Chiquelle body met bloemenprint monki skinny jeans froufrou's tasje polette dean zonnebril fluffy vest costes primark platform laarsjes

Fotografie: Gerard Maalderink

Outfit met zwarte Chiquelle body met bloemenprint monki skinny jeans froufrou's tasje polette dean zonnebril fluffy vest costes primark platform laarsjes

Delen is lief

11 gedachten over “Outfit | Touch of flowers

  1. Mooie outfit. Hij past helemaal bij de tijd van het jaar. Nog niet echt lente… aldus het weer dan. En als je het zwarte vest vervangt door een ander luchtig vest, dan is je outfit helemaal lente proof. Vind het fleurige shirtje super leuk!

  2. Oh het staat je prachtig!! Ik ben ook gek op zwart, maar het maakt mijn benen nog iets slanker dan ze al zijn. Als ik er dan nog eens hakken bij draag, lijkt het wel of ik stelten heb haha!

  3. Voor de lente houd ik niet zo van all black. Maar ik vind het jasje wel superleuk! Ik houd van dat fluffy!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven