Outfit | Stripe obsession

Volgens mij is het echt een soort obsessie. Ik weet het eigenlijk wel bijna zeker: mijn liefde voor streepjes valt niet meer te ontkennen. Er liggen al een aantal shirts in mijn kast en ik heb laatst zelfs nog een gestreepte trui geshopt. Binnenkort meer hierover. Met foto’s. Want het ene streepje is het andere streepje niet! Laten we het nu hebben over mijn nieuwe favoriete broek. Een zwarte mid-waisted (die ook door kan als bijna high-waisted) jeans van de Monki. Hij zit super fijn én is lang genoeg! En omdat ik nog een giftcard had, hoefde ik maar een paar euro bij te betalen! Wat ben ik een bofkont.


Top: Forever21 | Jeans: Monki | Choker: DIY | Shoes: Dr. Martens

Photography: Guido de Graaf


Delen is lief

12 gedachten over “Outfit | Stripe obsession

  1. Ik vind de broeken van Monki ook zo fijn, heb er echt drie ofzo. Leuke outfit! Streepjes zijn fijn want die kunnen altijd en overal 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven