Outfit | German nature

Nog even een #throwback naar mijn vakantie in Duitsland. Deze outfit is geschoten op een van de laatste dagen. Het was lekker weer en we gingen dus een aantal leuke dorpen bezoeken. Ik ben echt gek op de huisjes daar! (als je mij op instagram volgt, begrijp je waarschijnlijk wel wat ik bedoel) Alles ziet er zo netjes uit. Alsof gebouwen heel vaak opnieuw geschilderd worden en ze elke week nieuwe bloemen poten. Maar natuurlijk hebben van die compleet vervallen huizen ook wel zo hun charme. Zijn jullie trouwens ook verliefd op mijn schoenen? Mijn vriend vindt ze vreselijk en dat is nog zacht uitgedrukt, haha 😉


Top: Monki | Blouse, jeans: H&M | Necklace: Primark | Sandals: Dr. Martens


Delen is lief

10 gedachten over “Outfit | German nature

  1. Mooie outfit! En je staat natuurlijk weer perfect op de foto zoals altijd 😉 Die zwart-wit foto vind ik ook heel mooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven