Outfit | Air Max and mom jeans

Sneakers zijn niet perse mijn ‘ding’. (Mocht je geen idee hebben: ik ben zo ongeveer vergroeid met m’n Dr. Martens.) Toch is er iets met deze Nikes wat ik stiekem wel leuk vind. Ze zijn zo stoer en stevig, of zoiets. En natuurlijk in mijn lievelingskleur! (Ja, zwart is een kleur.) Het werd gewoon weer eens tijd om deze hardcore stappers aan te trekken. Met leuke gestipte sokken en een mom jeans. Wat vinden jullie ervan?


Turtleneck top: Wibra | Hooded jacket: C&A | Leather jacket: Albert Cuyp | Mom jeans: H&M | Socks: Hema | Sneakers: Nike Air Max

Photography: Gerard Maalderink 


Delen is lief

10 gedachten over “Outfit | Air Max and mom jeans

  1. Hehe ik snap je totaal heb soms ook moeite om iets anders te dragen dan mijn geliefde schoenen…. Maar jouw outfit vind ik wel erg mooi!

  2. Er zijn twee soorten nike air max, de echte hardcore en de leuke. Deze neigen meer naar de leuke hihi 🙂 Wel wennen, jij met zulke sneakers! Maar volgens mij lopen ze suuuper fijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven