Outfit | Love Moschino party bag – Duifhuizen tassen & koffers

Party season’s here! Tijd om na te denken over de perfecte outfit. Eindelijk weer een smoesje om een nieuwe jurk te kopen (yes, ik ben ook schuldig) of een ontzettend chique pak in te slaan. Maar mocht je nou geen zin hebben om voor elke feestdag een berg gloednieuwe kleding aan te schaffen, dan heb ik nog een gouden tip: Geef een nieuw leven aan items die al in je kast hangen! Je hoeft alleen maar te investeren in gave accessoires. Met een simpele choker creëer je al een hele andere stijl. Daarnaast mocht ik van Duifhuizen tassen & koffers een tas uitzoeken om mijn party look helemaal af te maken. 


Scuba dress, rings: H&M | Faux fur: Promiss | Velvet choker: de Beauty Beurs | Crossbody bag: Love Moschino via Duifhuizen tassen & koffers* | Shoes: Bullboxer

Aangezien ik gek ben op Jeremy Scott, maakte mijn hart een sprongetje toen ik deze prachtige Love Moschino crossbody tegen kwam. Hij doet zijn naam eer aan. I’m in love. Het schoudertasje is klein, maar gelukkig groot genoeg voor mijn telefoon. De magneetsluiting is sterk en het materiaal stevig. Ik ben er kortom gewoon heel blij mee. Wat een beauty! 

Photography: Gerard Maalderink | Location: Tuincentrum Bloemendaal


Delen is lief

13 gedachten over “Outfit | Love Moschino party bag – Duifhuizen tassen & koffers

  1. aaah deze foto's weer, zo mooi! En dat gewoon in een tuincentrum. Super slim! Leuk sfeertje en je tas is ook heel tof!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven