Outfit | Denim with space patches

‘Kijk die schattige alien nou! Die moet ik hebben!’ was mijn reactie toen ik laatst in de Action stond. Op zoek naar cadeautjes voor iemand anders, maar meer aandacht hebben voor prulletjes die ik zelf leuk vond. En weetje, ik voel me absoluut niet schuldig. Deze ruimte patches zijn toch helemaal geweldig? Voor een paar euro kocht ik lieve enge wezentjes, een planeet en nog wat space. Een week later scoorde ik deze tweedehands H&M blouse voor maar €5 en de perfecte match was geboren. Ik ben blij. Net als de rode pluizige alien met z’n overbite.


Faux fur: Promiss | Patches: Action (DIY) | Denim blouse, top, jeans: H&M | Velvet choker: de Beauty Beurs 

Photography: Gerard Maalderink


Delen is lief

9 gedachten over “Outfit | Denim with space patches

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven