Hotspot | Appel & Ei – Doetinchem

Ben je gek op tweedehands kleding en accessoires, maar heb je geen zin om tussen de oude rommel te zoeken? Dan heb ik vandaag een hele leuke tip voor je! Appel & Ei is een winkel met ‘gave kleding voor lage prijzen’. De items die ze verkopen zijn zo goed als nieuw en niet meer dan drie seizoenen oud. Deze toffe winkel heeft meerdere vestigingen in het oosten van ons land en is zeker een bezoekje waard! Check voordat je gaat even of je nog dingen in de kast hebt liggen die je niet meer draagt. Bij Appel & Ei kun je namelijk ook spullen inleveren om te verkopen! Dan verdien je het uitgegeven geld misschien weer terug 😉

Om jullie een goed beeld te geven van wat er te koop is, heb ik een leuke outfit samengesteld! Het leren jasje met studs (nog geen €20!), de blouse met strepen en het gave kettinkje zijn van Appel & Ei. Je zou niet verwachten dat deze look bijna helemaal uit tweedehands items bestaat, toch?

Appel & Ei | Kapoeniestraat 14-16, Doetinchem | www.appelenei.nl

(maar ook te vinden in: Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doesburg, Enschede, Nijmegen, Zutphen en Zwolle)

Hotspot is een nieuwe categorie op mijn blog. Artikels over hippe eettentjes en koffiebars zijn tegenwoordig heel populair, maar er is veel minder aandacht voor de mode hotspots. Jammer toch?! Daarom laat ik je vanaf nu regelmatig de leukste winkels/showrooms zien! Yay! 

Delen is lief

12 gedachten over “Hotspot | Appel & Ei – Doetinchem

  1. Ahh wat een tof idee om ook wat mode hotspots in het zonnetje te zetten, daar hoor je inderdaad maar weinig over! Appel & ei klinkt echt superleuk!

  2. aah leuk! En hele toffe outfit heb je samengesteld 🙂 Dat is nou is leuk shoppen!

  3. Mensen hebben vaak zo'n verkeerd beeld bij tweedehands kleding. Het is juist super leuk! En de kans is groter dat je met een uniek item de deur uit loopt 🙂 Je moet inderdaad goed zoeken, maar dat maakt het juist zo'n toffe bezigheid haha!

  4. Ik koop nooit tweedehands kleding, maar dat ziet er nog best leuk uit! In de tweedehandswinkel hier in de buurt is bijvoorbeeld echt niks leuks te koop, terwijl het in andere steden zo anders is!

  5. Wow, waarom kende ik dit nog niet?! Waarschijnlijk omdat het niet in een stad bij mij in de buurt zit haha. Maar dit is echt iets voor mij; komt op mijn must-visit lijstje voor de zomervakantie! x

  6. Waar kom je ongeveer vandaan? 🙂 Soms heb ik het gevoel dat er alleen maar leuke plekjes zijn in hele grote steden, maar dat valt reuze mee!

  7. super leuk deze nieuwe categorie! er moeten ook gewoon meer van dit soort hotspots komen, bij mij in de buurt bijvoorbeeld 🙂

  8. Dat ziet er leuk uit (de winkel & je outfit ook trouwens). Ik zou het leuk vinden om meer van dit soort hotspots te zien 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven