New in | Lace lingerie

Kant vind ik één van de mooiste materialen voor lingerie. Meestal (eigenlijk altijd) ga ik voor een zwart setje. Het is niet alleen mijn lievelingskleur, maar ook lekker praktisch. Toch kwam ik tijdens het scrollen door de website van LASCANA ook leuke gekleurde bh’s tegen. Mijn oog viel op een roze bustier met push-up effect. Het tegenovergestelde van wat ik al in mijn winkelmandje had geklikt. Bovenstaand exemplaar heeft namelijk niets eens een voering. Zo is de kanten stof op z’n mooist! Ik vind ze allebei prachtig!

Zwarte beugel BH, Fuchsia push-up BH: LASCANA*


Delen is lief

7 gedachten over “New in | Lace lingerie

  1. Wauw! Echt heel mooi voor de zwarte van kant 🙂 Kant vind ik altijd prachtig als ik een nieuwe bh ga kopen.

  2. Oh wauw, zo mooi! Ik vind kant ook mooi voor lingerie, hoewel ik maar één kanten bh heb. Die is donkerrood, ook heel mooi! Ik had laatst ook ergens een zwarte gezien die ik wilde gaan kopen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven