Shop tip | 6x zomerse bloemenprint

Lente zomer trend 2018 bloemenprint floral pattern bloemetjes jurk rok mode blogger inspiratie River Island

Yay, het zonnetje is back! En ik heb een gave trend die hier perfect bij aansluit: bloemetjes! Items met bloemenprint zijn een absolute must-have voor deze lente en zomer. Het liefst in de vorm van zwierige jurken en rokken. Vind je dat iets te veel van het goede? Dan is een mooie blouse of top met bloemetjes ook al helemaal leuk. Het fijne is dat er altijd wel een printje is die bij jou past! Misschien heb je zelfs nog een item met floral pattern in je kast liggen. In een felle opvallende kleur, een pastel tint of juist edgy zwart. De keuze is reuze en de inspiratie is er in overvloed. Neem een kijkje bij je favoriete fashion blogger of influencer en je komt de bloemenprint ongetwijfeld tegen. Wat vind jij van deze fleurige trend?


1. Oranje midi-jurk met bloemenprint en kimono mouwen | 2. Gele gebloemde jumpsuit met wijde pijpen met split | 3. Groene maxi-jurk met bloemenprint en ruches | 4. Zwarte gestippelde jumpsuit met bloemenprint en ruches | 5. Rode maxi-overslagjurk met bloemenprint en ruches | 6. Gele schouderloze maxi-jurk met bloemenprint – alles verkrijgbaar bij River Island 


Delen is lief

12 gedachten over “Shop tip | 6x zomerse bloemenprint

  1. Ik hou er wel van. Lekker vrolijk! Heb zelf een roze strapless jurk van Tommy Hilfiger met bloemen en ben daar nog zo blij mee. Zeker op het strand.

  2. mooie jurken zeg! jammer dat bloemenprints mij meestal niet zo heel goed staan. Tenzij het grote bloemen zijn. Achja bij andere vind ik het in iedergeval super mooi.

  3. Ohhh ik houd hiervan! Ik realiseerde me vandaag ook dat dit nu echt een trend is, de broeken en jumpsuits met bloemenprints vliegen je om de oren. Zo leuk!

  4. Wat ontzettend zomers! Ik ben zelf een beetje huiverig voor bloemenprintjes omdat mijn moeder dit altijd draagt, haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven