Outfit | Round straw bag

Outfit met ronde rieten tas uit Valencia zwarte kanten Boohoo jurk chunky sandalen met plateau zool Dr Martens analoge camera mode blog Gelderland

Daar ben ik weer met een nieuwe outfit post! Het was eventjes geleden aangezien ik van mijn vakantie aan het genieten was. Na twee weken allerlei dorpjes en steden te hebben bezocht in Duitsland, ging ik ook nog eens met m’n vriend op reis. We vlogen naar het zonnige en prachtige Valencia! En hoewel het in Nederland ook behoorlijk zonnig is, heb ik toch nog een extra vakantiegevoel mee naar huis genomen: deze ronde rieten tas! De straw bags zijn een grote trend en in ongeveer elke winkel te koop. Waarschijnlijk was dat ook de grootste reden waarom ik er zelf nog geen had aangeschaft. Iedereen loopt ermee rond. Maar toen ik deze strandtas in Valencia tegenkwam, kon ik de verleiding toch echt niet weerstaan. Ik kocht ‘m in een knusse winkel wat nog geen minuut van onze Airbnb vandaan zat. Het was een lokale shop met handgemaakte tassen, woonaccessoires en meubels. Mijn tas is dus ook uniek. Precies wat ik zocht! In Valencia heb ik er al veel plezier van gehad. De tas ging mee naar het strand en was ook ideaal voor het shoppen in de stad. Vandaag draag ik het om mijn zwarte outfit een leuke beach vibe te geven. Achteraf bedacht ik dat het ook tof is om een sjaaltje aan het hengsel te knopen. Je kunt ook een vrolijke strook stof kopen om een mooie strik mee te maken. Een rood gingham patroon zou hier bijvoorbeeld leuk bij staan! Misschien een idee voor de volgende keer.. 🙂


Zwarte jurk met trompetmouwen van kant: Boohoo | Kathie Black zonnebril: Polette* | Zilverkleurige kettinkjes: My Jewellery* | Circle bag van riet: random winkel in Valencia | Zwarte plateau sandalen: Dr. Martens via Footway* 

Outfit met ronde rieten tas uit Valencia zwarte kanten Boohoo jurk chunky sandalen met plateau zool Dr Martens analoge camera mode blog Gelderland
Outfit met ronde rieten tas uit Valencia zwarte kanten Boohoo jurk chunky sandalen met plateau zool Dr Martens analoge camera mode blog Gelderland
Outfit met ronde rieten tas uit Valencia zwarte kanten Boohoo jurk chunky sandalen met plateau zool Dr Martens analoge camera mode blog Gelderland
Outfit met ronde rieten tas uit Valencia zwarte kanten Boohoo jurk chunky sandalen met plateau zool Dr Martens analoge camera mode blog Gelderland
Outfit met ronde rieten tas uit Valencia zwarte kanten Boohoo jurk chunky sandalen met plateau zool Dr Martens analoge camera mode blog Gelderland
Outfit met ronde rieten tas uit Valencia zwarte kanten Boohoo jurk chunky sandalen met plateau zool Dr Martens analoge camera mode blog Gelderland

Fotografie: Gerard Maalderink

Outfit met ronde rieten tas uit Valencia zwarte kanten Boohoo jurk chunky sandalen met plateau zool Dr Martens analoge camera mode blog Gelderland

Delen is lief

11 gedachten over “Outfit | Round straw bag

  1. Ik zie deze tassen de laatste tijd echt continu voorbij komen en ik vind ze zó leuk. Ze passen ook helemaal in het straatbeeld nu, en zijn heel leuk voor de zomer. Tof!

  2. Voor losse spulletjes is het inderdaad minder handig, maar als strandtas is ie perfect! Mijn mobiel en portemonnee deed ik in een klein tasje erin.

  3. Haha ik heb een beetje hetzelfde gevoel als jij … omdat iedereen het heeft wil ik 'm eigenlijk niet meer, maar hij is zoooooo mooi! Ik snap dat je de verleiding niet kon weerstaan in Valencia. Staat heel mooi met die effen kleuren van je jurk!

  4. Ik ben dol op handgemaakte producten van lokale ondernemers! Dan heb je inderdaad altijd iets unieks. Die tas is ook wel echt heel leuk en stijlvol!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven