Outfit | Leopard pants & striped top

Outfit met Invito leopard broek Primark gestreepte crop top Aliexpress crossbody buiktas Nike Air Max 90 sneakers mode blog

Wat mij betreft zijn streepjes een geweldige basic. Ik kan het me dan ook niet voorstellen dat er iemand is die geen enkel gestreept item in z’n kast heeft liggen. Dat is echt een gemiste kans! Je kunt het namelijk zelfs combineren met andere printjes. En dat wil ik je graag laten zien in deze outfit post! Hoewel ik een opvallende panterprint broek draag, ziet het geheel er toch niet uit als een kermis. Dit komt vooral doordat de streepjes op m’n shirt heel dun zijn en ver uit elkaar staan. Het grootste gedeelte is dus zwart. Door de rest van mijn outfit hierop aan te passen, oogt het geheel weer een stuk rustiger. Best een handige tip, toch?


Zwarte gestreepte crop top: Primark | Fluwelen broek met panterprint: Invito* | Zwarte cat-eye zonnebril: Polette* | Zilverkleurige coin eye ketting: My Jewellery* | Crossbody fanny pack van imitatieleer: AliExpress | Zilverkleurige ringen: Lucardi* | Zwarte sneakers: Nike Air Max 90

  

Outfit met Invito leopard broek Primark gestreepte crop top Aliexpress crossbody buiktas Nike Air Max 90 sneakers mode blog
Outfit met Invito leopard broek Primark gestreepte crop top Aliexpress crossbody buiktas Nike Air Max 90 sneakers mode blog

Naast kledingstukken met een streepje, mogen goede zwarte schoenen ook niet ontbreken. Ik heb zelf al een hoop zwarte boots en zwarte sandalen in m’n kast staan. Daar kun je er namelijk nooit te veel van hebben! Toch heb ik maar één paar zwarte sneakers in bezit. Waarom? Omdat ik eigenlijk helemaal geen sneakermeisje ben. De hele sportieve look heeft mij nooit echt geïnteresseerd. Daarnaast heb ik gewoon veel te moeilijke voeten voor van die lichte schoenen die aanvoelen als een slappe sok. Totdat ik de Nike Air Max ontdekte! Dit zijn de eerste (en tot nu toe de enige) sneakers waar ik goed op kan lopen. En, ook niet onbelangrijk, een van de weinige soorten die ik ook écht heel gaaf vind!

Zoals ik al zei, ben ik absoluut geen fan van sneakers die van alle kanten slap en buigzaam zijn. Het geeft geen steun aan je voeten, maar het ziet er ook niet heel tof uit als je het mij vraagt. Andere meiden kunnen het vaak prima hebben, maar bij mij staat het gewoon vreemd! Ik heb namelijk altijd chunky schoenen aan. Schoenen met een dikke zool en een stoer (of lomp) uiterlijk. Dat past gewoon het beste bij mij. Toen ik eindelijk een paar sneakers vond die zwart én stoer waren, was ik verkocht. Het is nu zo’n 1,5 jaar geleden dat ik deze Nike Air Max 90 kocht.

Fun fact over deze schoenen: de Air Max 90 hebben meer lucht in de zolen zitten dan de eerste Air zolen van Nike. Ze zijn dus extra comfy! Ook is het materiaal iets soepeler geworden en heeft de zool van de Air Max 90 meer grip. Wat mij betreft is dit model dus een hele goede keuze. Zeker als je voor een zwarte of donkergrijze schoen gaat! Dit gaat zelfs goed samen met een overdreven panterbroek 😉 Voor de echte sneakerlovers onder ons is het ook mogelijk om je eigen Nikes te personaliseren. Dan kun je dus helemaal los gaan met de kleurtjes en materialen. Ook heel gaaf!

Outfit met Invito leopard broek Primark gestreepte crop top Aliexpress crossbody buiktas Nike Air Max 90 sneakers mode blog
Outfit met Invito leopard broek Primark gestreepte crop top Aliexpress crossbody buiktas Nike Air Max 90 sneakers mode blog
Outfit met Invito leopard broek Primark gestreepte crop top Aliexpress crossbody buiktas Nike Air Max 90 sneakers mode blog

Delen is lief

8 gedachten over “Outfit | Leopard pants & striped top

  1. Ik moet je teleurstellen, ik heb inderdaad geen enkel gestreept item in mijn kleerkast hangen LOL Maar, ik vind wel dat je goed staat met deze outfit. Echt top!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven