Shop tip | Suit up Saturday

Blogger shop tip pakken voor vrouwen opvallende power suit met ruiten bloemen van fluweel

Vrouwen in pak zijn powerful en niet bang om op te vallen. Daarom heb ik vandaag drie geweldige suits voor je uitgezocht als inspiratie! Ga je voor de klassieke look met de ruitjes print? Of kies je voor een marineblauw pak van fluweel? Voor de echte fashionista is er een roze pak vol met bloemen. In deze outfit kan niemand meer om je heen! Combineer je favoriete suit met een paar klassieke pumps of echte killer heels. Ik vind het zelf ook gaaf om de look te stylen met sportieve of stoere schoenen. Het staat bijvoorbeeld heel tof met een paar sneakers of chunky veterschoenen. Kies vooral iets wat bij jouw eigen stijl past! Als je zo’n bijpassende set toch wat te heftig vindt, dan kun je ook alleen de blazer dragen op een eenvoudige (spijker)broek. Dat is casual en chic tegelijk!

Nu we het toch over mooie pakken hebben, wil ik je nog een goede tip meegeven voor je vriend, broer, neef, vage kennis of husband-to-be: Bij Suitsatsea kun je een prachtig modern trouwkostuum kopen! Dit bedrijf heeft geen gewone winkel, maar een echte man cave met opvallende en unieke trouwkostuums. Allemaal op maat gemaakt!


1. Bruine blazer met ruitprint + geruite broek met fluwelen streep | 2. Marineblauwe fluwelen double-breasted blazer + marineblauwe fluwelen pantalon | 3. Roze jacquard colbert met bloemen + roze broek met rechte pijpen en bloemenprint


Delen is lief

8 gedachten over “Shop tip | Suit up Saturday

  1. Ik vind persoonlijk het blauw fluweel wel iets hebben. Ik hou niet van opvallende prints, dus het roze met bloemen is sowieso niets voor mij. De ruitjes zouden wel een goede tweede zijn, vind ik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven