Outfit | Cowgirl

Yeehaa, vandaag ben ik een cowgirl. Ik moest en zal het rood/roze doekje dragen, omdat het de outfit echt opfleurt. Eerst was ik aan het prutsen met mijn haar, maar dat wou echt niet. Wat een bad hair day. Geen bandana dus. Ik heb vlechtjes gemaakt en de zakdoek om mijn nek geknoopt. Het staat zo goed bij spijkerstof! Verder draag ik mijn gestreepte maxi rok en simpele schoentjes.

Eigenlijk heb ik altijd m’n haar los. Toen ik laatst vlechtjes maakte voor een fotoshoot, stond het toch erg schattig.

Deze maxi rok zit heel fijn en is lekker zwierig 🙂

Top: Vintage | Maxi skirt: Random store | Shoes: Primark | Sunglasses: Etos | Accessoire: Flying tiger

Delen is lief

7 gedachten over “Outfit | Cowgirl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven