New in | Oma’s tasje

Mijn oma vertelde dat ze een stom tasje ergens gratis bij had gekregen. Hij zou saai zwart zijn en vooral niet handig. Meestal als ze zoiets zegt, is hij ideaal voor mij haha. En dit is ‘m dus. Inderdaad simpel en zwart, maar zeker niet saai. Ook vind ik hem juist erg handig, lekker klein, met een magneetje en een rits. Je kan hem dragen als een schoudertasje en je kan het overal mee combineren. Ik ben er erg blij mee! Is oma meteen van de rommel af en heb ik een nieuw klein tasje erbij.

Ik zou hem misschien nog kunnen pimpen, maar eigenlijk heb ik geen een tas die zo neutraal is. Kan ook erg mooi zijn. Wat vinden jullie?


Delen is lief

10 gedachten over “New in | Oma’s tasje

  1. Hij is echt superleuk, past lekker overal bij!
    Moest je hem willen pimpen kan je een rijtje studs doen op de flap van voren? (:

    Liefs, Liese
    Cats & Dresses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven