Want to wear | Strandoutfit met polkadot bikini

Strand outfit met stippen bikini hoge taille bikinibroekje high waist polkadot witte strandjurk zomer sandalen touw plateauzolen rieten handtas rond schelpen sieraden

Hoewel het Nederlandse weer ons altijd blijft verrassen, zitten we toch echt middenin het bikini seizoen. Je kunt daarom vast wel wat leuke bikini inspiratie gebruiken! Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat mijn persoonlijke voorkeur altijd uitgaat naar een zwarte bikini. Deze kleur gaat nooit uit de mode en voelt voor mij het meest comfortabel. Daarnaast kun je zwarte zwemkleding heel eenvoudig combineren met andere items. Vandaag laat ik je graag zien hoe je met zo’n donkere bikini een hele leuke strandoutfit kunt samenstellen. Alle kledingstukken, schoenen en accessoires heb ik gevonden op de website van LASCANA. Welke items van deze beach look spreken jou het meeste aan?

Stippen bikini met hoge taille

Het is een grote trend op het gebied van badmode: een bikinibroekje met hoge taille. Lekker retro, comfortabel én trendy tegelijk. Een high waisted bikini is geschikt voor ieder figuur. Je kunt er meer zelfvertrouwen door krijgen, omdat het een buikje verbergt. Maar een hoog bikinibroekje kan ook de taille benadrukken als je juist wat meer rondingen zou willen hebben. Het is echt de moeite waard om het zelf eens te proberen! De bovenstaande bikinibroek met stippen is ook verkrijgbaar als set met bijpassende polkadot bikinitop. Voor een speels effect vond ik het juist leuk om het broekje te combineren met een zwarte bikinitop zonder print. Beide items hebben dezelfde schulprandjes waardoor ze perfect bij elkaar passen. De top heeft een haltermodel waarbij je de touwtjes in de nek knoopt. De bikinitop is daarnaast voorzien van beugels en verkrijgbaar in verschillende maten + cupmaten. Een beugelbikini geeft net wat meer ondersteuning dan een standaard triangelbikini. Hierdoor blijft het topje altijd goed op de plek zitten.

Witte strandjurk met kant

Om de outfit een luchtige en zomerse touch te geven, combineer ik de bikini met een wit strandjurkje. Deze blousejurk heeft kanten inzetten en wijde mouwen voor een boho look. Perfect voor een dagje strand! Draag er juist een paar stoere sandalen met dikke zolen onder om het vrouwelijke jurkje een stoere touch te geven. Schoenen met touwzolen passen heel goed bij een strandoutfit.

Strandtas en schelpen sieraden

Natuurlijk mogen ook de strandaccessoires niet ontbreken. De ronde schoudertas van raffia is de ideale strandtas. Je kunt hier je telefoon, portemonnee, zonnebril en zonnebrand veilig in opbergen. De goudkleurige sieradenset met schelpjes maakt deze outfit helemaal compleet. Draag je liever geen kettingen als je gaat zwemmen in de zee? Dan is een schelpen enkelbandje ook een leuke optie!


Witte blousejurk met kanten inzetten | Zwarte bikinitop met beugels Scallop met gegolfde rand | Highwaist-bikinibroekje Jada met schulprandjes en stippen | Zwarte elastieken sandalen met plateauzolen van touw | Schelpen oorbellen en goudkleurige ketting met schelpjes | Ronde strandtas van raffia – alles verkrijgbaar bij LASCANA



Delen is lief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven