Want to wear | Velvet summer dress

Een fluwelen zomerjurkje staat al een hele tijd op mijn wishlist. Maar natuurlijk, wanneer je iets zoekt kun je het niet vinden. Toen ik laatst in Utrecht nog even langs de H&M ging, kwam ik ineens de perfecte velvet dress tegen. En hij was ook nog eens in de sale! Een grijze met lage hals en strik details op de schouders. Hopelijk kan ik binnenkort wat mooie outfit foto’s maken met mijn nieuwe aaibare aanwinst. Voor nu moeten jullie het nog even doen met dit ‘want to wear’ artikel. Ik zocht alvast naar wat inspiratie hoe ik de jurk zou kunnen combineren. Misschien moet ik mijn buiktasje weer eens uit de kast halen. Dat zou er namelijk best stoer uit kunnen zien! Waarmee zou jij zo’n jurkje van fluweel dragen?

Lichtpaarse fluwelen slipdress | Zwart oversized spijkerjack | Zonnebril met schildpaddenmotief | Zwart buiktasje met studs | Zwarte leren muiltjes – alles verkrijgbaar bij River Island


Delen is lief

7 gedachten over “Want to wear | Velvet summer dress

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven