Outfit | Rock on

Compleet zwarte outfit inspiratie rock Primark shirt met Ramones maxi rok met split

De ene dag loop ik in een jurkje met hakken eronder en de andere dag ben ik helemaal in een zwarte rock outfit. Dit leren jasje heb ik echt al jaren! Lang geleden kocht ik ‘m bij de Coolcat. Toen was het waarschijnlijk ook nog te groot, haha. Pas het afgelopen jaar ben ik het jasje vaak gaan dragen. Nu combineer ik ‘m met vrijwel elk kledingstuk, waaronder mijn nieuwe maxi skirt!

Compleet zwarte outfit inspiratie rock Primark shirt met Ramones maxi rok met split
Compleet zwarte outfit inspiratie rock Primark shirt met Ramones maxi rok met split

Onder het jasje draag ik een Ramones top die ik aan de zijkant heb geknoopt. Het is dus eigenlijk een lang model, maar dat vond ik niet mooi staan bij de rok. 

Compleet zwarte outfit inspiratie rock Primark shirt met Ramones maxi rok met split
Compleet zwarte outfit inspiratie rock Primark shirt met Ramones maxi rok met split

Als ik loop zie je een klein stukje van het strikje dat op de panty staat. Leuk detail, toch? 🙂

Jacket: Coolcat | Top, shoes, panty: Primark | Skirt: H&M


Delen is lief

10 gedachten over “Outfit | Rock on

  1. Dankjewel! Die icoontjes moet je gewoon op google zoeken (of zelf maken) en dan als html in de sidebar zetten. Als ik het wat duidelijker moet zeggen, kun je me ook mailen! 🙂

  2. Geweldige outfit!
    Ik heb even een vraagje 🙂 Ik zie dat jij ook via blogspot.com blogt en zie dat je bovenaan je blog pictogrammen hebt voor je instagram etc. Hoe heb jij dat zo gedaan? Ik blog namelijk ook via blogspot.com en vind die pictogrammen zo leuk!

    Je hele blog is trouwens echt perfect! Goede kwaliteit foto's ook

    liefs
    maketodayamazingblog.blogspot.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven