New in | Round cateye sunglasses

Ik kon het weer niet laten. Bijna elke keer als ik op vakantie ga of een dagje weg ben, koop ik een zonnebril. Misschien is het een soort verslaving? Deze bril heb ik gekocht in Friesland. Afgelopen week ben ik daar geweest (vandaar die mooie omgeving bij de vorige outfit post). Het heeft een cateye montuur, maar de glazen die erin zitten zijn rond. Dat zorgde er ook voor dat ik gek werd op dit bijzondere exemplaar 🙂  En trouwens, hij komt van de terStal voor €6,95!


Delen is lief

9 gedachten over “New in | Round cateye sunglasses

 1. hey Joanne !

  Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award!
  ik heb zelf ook meegedaan en het was super leuk om te doen !
  alle regels en voorbeelden vindt je op mijn pagina !
  Heel veel succes ermee !

  xxx

  Christa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven