New in | Shopdag in Nijmegen

Dinsdag ben ik met een vriendin een dag gaan shoppen in Nijmegen. Na de persopening van de Primark moest ik meteen weg, dus had ik geen tijd om de giftcard leeg te maken. Een goede reden om terug te gaan! Dit keer had ik alle tijd van de wereld. Zoals je al begrijpt heb ik deze keer veel ingeslagen, waaronder deze mooie bikini. Verliefd op de kleuren in de print!

Vooral het broekje is heel leuk, met die strikjes aan de zijkant. Het setje kostte bij elkaar maar €10.

Voor €3,50 kon ik deze schattige panty niet laten liggen. Ik heb een aantal van dit soort panty’s van de Primark. Ze zijn zó leuk!

Alweer een zonnebril, ja ik weet het. Het zilveren stukje in het midden vond ik gewoon grappig. Normaal draag ik altijd zwarte zonnebrillen, dus dit is een goede toevoeging aan mijn collectie! (€3,50)

Ik ging voor een high waisted broek, maar kon die in de drukte niet vinden. Deze jeans zit heel fijn en is natuurlijk altijd handig! Volgens mij was hij rond de €14.

Een basic top van een hele fijne stof met hoge hals. Ook heel goedkoop: €3,50!

Dit rokje komt niet van de Primark, maar van de C&A. Ik had een VVV bon waar ik mee kon betalen. Ook de lieve sokjes hieronder heb ik dus ‘gratis’ gekregen!

Dit was het eerste deel van de shoplog, haha. Er komen nog een paar (hele leuke) items in een ander artikel! Stay tuned 🙂


Delen is lief

16 gedachten over “New in | Shopdag in Nijmegen

  1. Bedankt voor het laten zien van die panty, die is zoooooo leuk! Haha! Ik hoop dat ik er snel langs kom, ga ik die ook halen!

  2. Haha schattige sokken!!! ;D
    Nu heb je wel mooi rustig Nijmegen kunnen verkennen 🙂 Aahhh ik wil ook weer naar de Primark. Een paar leuke basics scoren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven