New in | Glasses

Retro bril van Specsavers met vintage look

En dan hier, mijn nieuwe bril! Mijn eerste bril werd echt te oud en de sterkte was niet meer goed. Tijd voor een nieuwe dus! Het montuur is een beetje vintage. Het typische model die een oude opa ook zal uitkiezen, haha. Mijn tweede bril heeft ook een retro uitstraling en dat past gewoon veel beter bij me dan een simpele zwarte. (Mijn eerste bril is dus simpel en zwart, maar die bewaar ik omdat het nuttig is. Niet omdat het m’n outfit afmaakt. Nu heb ik natuurlijk geen bril voor de lol, maar omdat ik van veraf nogal weinig kan zien. Maar dat terzijde.) In deze post zie je hoe mooi de bril zelf is. Hoe hij me precies staat laat ik nog wel een andere keer zien šŸ˜‰

Retro bril van Specsavers met vintage look
Retro bril van Specsavers met vintage look

De bril komt trouwens van Specsavers en was het goedkoopste model die er te koop is. Waarschijnlijk vanwege het ‘opa gehalte’ haha!


Delen is lief

5 gedachten over “New in | Glasses

  1. Haha leuk! Ik wou eerst zo'n bril kopen in een vintage winkeltje, gewoon voor de lol. Maar als ik dan toch een echte met sterkte nodig heb… šŸ™‚

  2. Haha cool! Zo'n bril heeft mijn vader ook nog liggen van de jaren 90 haha. Heel tof, ben benieuwd hoe hij je staat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven