New in | Adidas NEO label

Adidas NEO lite racer zwart wit stippen sneakers sportschoenen

Ja, je ziet het goed. Het zijn sneakers! Als je mij al wat langer kent of volgt, zul je misschien net zo verbaasd zijn als ikzelf. Het is ook nog een vreemd gezicht om deze nieuwe aankoop tussen mijn andere schoenen te zien staan. Naast mijn oude vertrouwde platform boots en Dr. Martens die allebei stoer, zwaar en bijna mannelijk zijn (of noem het gewoon lomp, ik heb er een zwakte voor). Toch is het afgelopen dinsdag gebeurd: ik kocht een paar Adidasjes en ik ben er gek op! Natuurlijk zijn ze zwart en niet al te standaard. Ik blijf wel Joanne hè 😉 Het is trouwens even wennen om zo weinig gewicht aan je voeten te hebben en op wolkjes te lopen. Ik voel me meteen ongelofelijk sportief, alsof ik de hele dag zou kunnen hardlopen. Het blijft dan ook alleen bij die gedachte hoor haha! Deze Adidas NEO lite racers -om even precies te zijn- zitten in ieder geval super!

Adidas NEO lite racer zwart wit stippen sneakers sportschoenen
Adidas NEO lite racer zwart wit stippen sneakers sportschoenen
Adidas NEO lite racer zwart wit stippen sneakers sportschoenen
Adidas NEO lite racer zwart wit stippen sneakers sportschoenen
Adidas NEO lite racer zwart wit stippen sneakers sportschoenen
Adidas NEO lite racer zwart wit stippen sneakers sportschoenen

Delen is lief

13 gedachten over “New in | Adidas NEO label

 1. I love the design!

  You have a great blog!

  Would you like to follow each other?

  Let me know 🙂

  xxx

  curyinthecity.blogspot.cz/
  Fashion Paris, Prague

 2. Ik heb echt een zwak voor alle sneakers en heb er dan ook veel te veel, maar deze vind ik echt geweldig! Al zijn doc Martens natuurlijk ook altijd tof! Leuke schoentjes hoor. (:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven