Review | Tattoo for a week

Tattoo for a week review plaktattoo

Eindelijk de uitleg over mijn (nep) tattoo! Voor een schoolopdracht had ik een stoere arm tatoeage nodig. Na wat zoeken op internet kwam ik uit bij de webshop Tattoo for a week. Ik vond het zo leuk dat ik er ook eentje voor mezelf had besteld, gewoon om eens uit te proberen. Bij de bestelling kreeg ik er ook nog een gratis tattoo bij! Het leek me leuk om hier een review over te schrijven voor op m’n blog. Het is toch een erg originele accessoire!

Tattoo for a week review plaktattoo

Het veertje had ik zelf gekocht en de ster kreeg extra ik bij de bestelling. Ook heel erg leuk!

Tattoo for a week review plaktattoo

Voor de gebruiksaanwijzing moet je goede ogen hebben. Het staat namelijk op de achterkant van de tattoo. Het werkt precies hetzelfde als de oldschool plakplaatjes uit de chips.

Tattoo for a week review plaktattoo

Eerst haal je het stukje plastic folie eraf.

Tattoo for a week review plaktattoo
Tattoo for a week review plaktattoo

Dan leg je ‘m op de goede plek en maak je de tijdelijke tattoo nat met een doekje. Neem hier even de tijd voor en haal het papiertje er dan voorzichtig af.

Tattoo for a week review plaktattoo

Op de bovenste foto zie je hoe het eruit zag toen hij er net op zat. Bij de tweede foto zit de tattoo er een dag op. Hij glimt een stuk minder en is wat minder zwart. Zelf vind ik hem nu nog mooier dan op de eerste dag!

Tattoo for a week review plaktattoo

Dag 3, 4 en 5. Zelfs na het douchen zit hij er nog best goed op. Vanaf de vierde dag begonnen er stukjes los te laten en op de vijfde dag is hij gewoon lelijk. De naam ‘Tattoo for a week’ klopt dus niet helemaal. Maar drie dagen is zeker haalbaar.

Tattoo for a week review plaktattoo

Bij het veertje zie je hetzelfde. Op de eerste dag glimt hij enorm en op de tweede dag is hij op z’n mooist. Jammer genoeg heeft deze dag drie niet overleefd. Ik droeg een armbandje en die wrijving kon hij niet aan. Ik zal dus ook geen tattoo plakken op een plek waar je kleding vaak tegenaan komt. De kwaliteit viel me zeker niet tegen. Eigenlijk had ik er vrij weinig van verwacht. Misschien ga ik nog vaker een tijdelijke tattoo bestellen! Het geeft toch weer een andere uitstraling aan (bijvoorbeeld) je outfit dan een normaal sieraad. Voor het geld hoef je het ook niet te laten. De veer kostte bijvoorbeeld maar €2,00.


Delen is lief

9 gedachten over “Review | Tattoo for a week

  1. Hihi neemt me helemaal terug naar vroeger. Lijkt me erg leuk om een keer te bestellen voor een festival of iets ^^

  2. Jaaa super leuk voor festivals of feestjes ook! Jammer zeg dat dat veertje niet zo lang mooi bleef 🙁 Maar opzich blijven ze wel lang mooi 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven