Outfit | Jim Morrison

Wit shirt Jim Morrison kort spijkerbroekje gaten Bullboxer shoes veterschoenen puntige neus

Vorig jaar heb ik dit shirt met Jim Morrison erop verknipt tot een muscle tee. Ik kwam erachter dat er nog nooit een outfitpost van online is gekomen. Daar moest natuurlijk verandering in komen! Vandaag droeg ik ‘m met een blauwe bustier en een denim shortje. Ook had ik mijn nieuwe schoenen aan die veel te warm waren. Maar ach, je weet hoe dat gaat. Als je nieuwe schoenen hebt wilt je ze gewoon dragen! Ik heb ze snel omgewisseld voor een paar slippertjes en later op de middag liep ik alleen nog maar rond in een bikini. Hallo zomer!

Wit shirt Jim Morrison kort spijkerbroekje gaten Bullboxer shoes veterschoenen puntige neus
Wit shirt Jim Morrison kort spijkerbroekje gaten Bullboxer shoes veterschoenen puntige neus
Wit shirt Jim Morrison kort spijkerbroekje gaten Bullboxer shoes veterschoenen puntige neus
Wit shirt Jim Morrison kort spijkerbroekje gaten Bullboxer shoes veterschoenen puntige neus
Wit shirt Jim Morrison kort spijkerbroekje gaten Bullboxer shoes veterschoenen puntige neus

Shirt: Action & DIY | Bustier, shorts: H&M | Sunglasses: Primark | Shoes: Schuurman schoenen


Delen is lief

10 gedachten over “Outfit | Jim Morrison

  1. Leuke outfit! Ook perfect voor een festival. Ik vind je zonnebril en schoenen erg tof! De shorts staan je ook goed:)

  2. Hele leuke outfit! Gaaf hoor die Jim Morrison top! Ik luister veel naar The Doors! En wat heb je toch immens lange benen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven