New in | Shopping in Arnhem

Afgelopen zondag ben ik samen met m’n moeder naar Arnhem geweest om te shoppen. Nadat we bij ‘Vintage per Kilo’ waren geweest (hier komt deze week nog een artikel & shoplog van online), gingen we nog even de stad in. Dat was in ieder geval de bedoeling. Uiteindelijk was het niet ‘even’ maar tot de winkels bijna dicht gingen, haha! In sommige winkels was er nog uitverkoop en ik had ook nog een paar giftcards. Bekijk de items die ik heb geshopt  hieronder:)

Als eerste dit prachtige rokje! Wat een beauty is het hè? Deze tropische skater skirt was in de sale bij de Bershka. Eerst zou je er €20 voor betalen, maar ik kocht hem voor  €7,99.

Twee fijne basics van de H&M die hopelijk langer meegaan dan de tops van de Primark. Jammer genoeg was er geen zwarte te koop. Ik kocht een blauwe en donker grijze voor €3 per stuk.

Eindelijk heb ik een fijne high waisted jeans gevonden! Deze komt ook van de H&M en was €20.

Zo’n soort blouse had ik nog niet in mijn kast hangen. De meeste vind ik te tuttig of te schattig en dat staat me simpelweg niet. Deze is stoer en netjes tegelijk. En zwart. Zwart is altijd handig 🙂 (€20 C&A)

Dit toffe haarbandje moest ik gewoon hebben. Bij de Primark hadden ze ook zoiets van ijzer, maar die zaten voor geen meter. Deze haarband met konijnen (?) oren kost €1 bij Flying Tiger.


Delen is lief

6 gedachten over “New in | Shopping in Arnhem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven