Outfit | Biker jacket & silver jewelry

Outfit met Vila biker jack van imitatieleer en zilverkleurige sieraden van Lucardi cat eye zonnebril van Polette en zwarte laarzen met gespen van Bullboxer

Is het niet heerlijk dat we langzamerhand de dikke winterjassen weer in kunnen ruilen voor een bikerjack? Ik word er in ieder geval erg vrolijk van! Om het begin van de lente een beetje te vieren, trok ik mijn nieuwe blouse met slangenprint aan. Deze dierenprint zie je dit seizoen vaak terugkomen. Het stoere patroontje gaat perfect samen met het zwarte jack van imitatieleer en de donkere mom jeans. De subtiele sieraden zorgen toch nog voor een vrouwelijke touch. Dat vind ik altijd een belangrijk detail bij dit soort edgy outfits. Zowel de zilverkleurige kettinkjes als de zilveren ringen zijn van Lucardi. Dit vind ik een geweldige juwelier voor betaalbare én stijlvolle sieraden. Ik heb bijvoorbeeld meerdere minimalistische ringen die ik elke dag draag. Fun fact: Ik ben een van de weinige meiden die geen oorbellen heeft. Niet omdat ik het niet mooi vind, maar omdat ik simpelweg een held op sokken ben. Alles met naalden vind ik eng. Als ik deze angst niet had, had ik misschien al meerdere gaatjes in m’n oren laten schieten. Naast de ‘normale’ oorbellen vind ik helix piercings ook heel erg gaaf. Zo’n klein ringetje aan de bovenkant van je oor is stoer en girly tegelijk! Sinds kort kun je in verschillende Lucardi filialen terecht voor een helix piercing. Hier hoef je niet eens een afspraak voor te maken. Handig om te weten!


Biker jacket van imitatieleer: Vila | Knoop blouse met slangenprint: H&M | Donkere mom jeans: H&M | Zwarte cat-eye zonnebril: Polette* | Zilverkleurige kettingen en zilveren ringen: Lucardi* | Zwarte biker boots met gespen: Bullboxer* 

Fotografie: Gerard Maalderink


Delen is lief

11 gedachten over “Outfit | Biker jacket & silver jewelry

  1. Ik heb héél lang geleden wel gaatjes gehad, maar het bleef altijd pijn doen. Toen heb ik ze dus dicht laten groeien en nu durf ik absoluut geen oorbellen meer te laten schieten!

  2. Mooie en stoere outfit! Onlangs heb ik zelf nog een tweede gaatje laten schieten in mijn oren, ik had ook even schrik voor 'het moment' want het was al meer dan 12 jaar geleden dat ik ze heb laten schieten. Het was net alsof iemand eventjes aan mijn oren trok, helemaal niet erg! 🙂

  3. Echt een hele stoere outfit! Dat jasje past ook helemaal bij het weer. Als het wat warmer is, kun je deze zo uitdoen en anders lekker aan.

  4. Ontzettend toffe outfit. Precies mijn stijl! Enne, gaatjes in je oren stelt echt niks voor hoor, gewoon doen! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven