Outfit | High waisted jeans

Na afloop van het Fashion feestje hebben Marion en ik nog wat outfit foto’s gemaakt. Het zou die dag mooi weer worden, maar dat viel toch behoorlijk tegen. Ik was blij dat ik m’n leren jasje bij me had. Wat een kou op de stations! Waarom waait het daar altijd zo hard? Maar goed. Ik droeg een fijne high waisted jeans, gestreepte crop top en mijn nieuwste bril. Die grote opa bril ja. Volgens mij is dit de eerste keer dat ik het laat zien op mijn blog!

En.. wat vinden jullie ervan? Top: The Style Lion* | Jacket: Albert Cuyp | Jeans: H&M | Necklace: Pieces | Shoes: ? | Glasses: Specsavers

Delen is lief

10 gedachten over “Outfit | High waisted jeans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven