Outfit | Palazzo pants

Wat hou ik toch van deze palazzo pants! Het zit ontzettend fijn en laat mijn benen mega lang lijken (al zeg ik het zelf haha). Ik kocht hem een tijdje geleden bij de H&M in Amsterdam. Er hingen nog opvallend veel maten in het rek. Ik hoorde zelfs een meisje zeggen: heb je die lelijke wijde broek gezien? Toen wist ik zeker dat ik erheen moest lopen! Vaak vind ik het dan juist heel gaaf, haha!

Blouse, palazzo pants: H&M | Shoes: New Yorker | Sunglasses: TerStal

 Photography: Mark Koolen www.markkoolen.com

Delen is lief

8 gedachten over “Outfit | Palazzo pants

  1. Ah heel vet! Dit is echt zoiets wat ik heel leuk vind bij andere mensen maar zelf dus niet zo snel zou kiezen. Misschien toch maar eens doen 🙂

  2. Waaaauw, je benen lijken zo echt lang inderdaad! Heeel mooi! Helaas zijn die broeken voor mij al snel te lang (met mijn korte beentjes).. XO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven