Event | 7th sunday festival 2015

7th Sunday Festival 2015

Dankzij Blog Society en ClubJudge mocht ik twee weekjes geleden naar 7th Sunday Festival! Het was zo gaaf! Samen met vriendje lief heb ik genoten van het prachtige weer en de fijne muziek. Tussen het dansen en relaxen door hebben we nog wat leuke foto’s gemaakt. Ik had ook een wegwerp camera meegenomen. Ongeveer de helft van de foto’s is ontzettend leuk geworden en de andere helft is mega donker en wazig. Maar eigenlijk is dat wel de charme van het oldschool plaatjes schieten haha! Hieronder een gezellige selfie van ons met matchende sunnies en verder nog een aantal analoge foto’s van de fijne dag 🙂

7th Sunday Festival 2015
7th Sunday Festival 2015
7th Sunday Festival 2015
7th Sunday Festival 2015
7th Sunday Festival 2015
7th Sunday Festival 2015
7th Sunday Festival 2015
7th Sunday Festival 2015

En omdat het cameraatje de heftige lasershow niet aankon, maar ik deze beelden wel heel graag met jullie wil delen:

7th Sunday Festival 2015

Delen is lief

10 gedachten over “Event | 7th sunday festival 2015

  1. Ik ben jalooooeeers! Die analoge foto's zijn echt prachtig. Ik vind dat analoge camera's festivals altijd zo mooi weergeven, als je snapt wat ik bedoel…

  2. Tof dat je daar heen kon 😀 Ik hou van festivals. Deze zomer ga ik naar Mysteryland en Solar 🙂 En leuke fotos ook!

  3. Aaah zo jammer dat ik je niet had gezien, het was er ook zo druk! Die analoge foto's zijn echt zooo leuk 🙂 Ga er denk ik ook een halen voor Rock werchter!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven