Outfit | Mom jeans

Gebleekte spijkerbroek mom jeans lichtblauw ronde zonnebril lente outfit inspiratie blogger nederland

Sinds ik m’n mom jeans heb, kan ik letterlijk niet meer zonder. Wat zit dit toch ongelofelijk fijn. Geen struggles met het aantrekken, geen naden in je been… Wat een vrijheid! En het ziet er ook nog gaaf uit! Ik heb nog even gecheckt bij mijn mom of ze deze broek vroeger zelf ook had. Want anders zou de naam een beetje jammer zijn natuurlijk. En ja hoor, mijn nieuwe broek leek precies hetzelfde als die van haar. En helaas. Ze heeft niets bewaard.


Top: Monki | Mom jeans: H&M | Shoes: Primark | Sunglasses: C&A

Gebleekte spijkerbroek mom jeans lichtblauw ronde zonnebril lente outfit inspiratie blogger nederland
Gebleekte spijkerbroek mom jeans lichtblauw ronde zonnebril lente outfit inspiratie blogger nederland
Gebleekte spijkerbroek mom jeans lichtblauw ronde zonnebril lente outfit inspiratie blogger nederland
Gebleekte spijkerbroek mom jeans lichtblauw ronde zonnebril lente outfit inspiratie blogger nederland
Gebleekte spijkerbroek mom jeans lichtblauw ronde zonnebril lente outfit inspiratie blogger nederland

Photography: Guido de Graaf

Gebleekte spijkerbroek mom jeans lichtblauw ronde zonnebril lente outfit inspiratie blogger nederland

Delen is lief

10 gedachten over “Outfit | Mom jeans

 1. Heel gaaf! Jammer dat je moeder ze niet bewaard heeft. Mijn moeder wilde vd week een blouse weggooien met schoudervullingen. Hij is echt perfect. Spullen uit de oude doos komen echt helemaal terug!

  Liefs

  fashionmakesme.com

 2. Wat een mooie outfit! En wat zijn je mom jeans pretty! Ik kan me wel bij voorstellen dat ze lekker zitten 😉

  xxx
  rockinheels.com

 3. Mooooi weer. Ik heb dat inderdaad ook altijd met m'n moeder. Dan heb ik weer wat nieuws en roept ze "ohhh ja kijk nouuuuuu, dat had ik vroeger oooook!" En dan vraag ik natuurlijk enthousiast of ze dat misschien bewaard heeft… Maar nee hoor, nooit :-P. Ik ga denk ik maar álles bewaren voor als ik zelf ooit kinderen krijg, haha

  ♥♥♥

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven