My 2017 in outfits

nederlandse fashion blogger mode blog outfit Make people stare

Ook dit jaar is weer voorbij gevlogen! De tijd gaat snel, zoals we eigenlijk altijd zeggen. We kijken allemaal terug op wat er in 2017 is gebeurd en wat je hebt bereikt. Nu kan ik het natuurlijk uitgebreid gaan hebben over mijn afgelopen jaar. Over leuke styling jobs, blog samenwerkingen, modellenwerk. Over de semi-langeafstandsrelatie met m’n lieve vriend (want alles binnen Nederland is best dichtbij, toch?), over geboortes en overlijdens in de familie, over ingewikkelde periodes en al mijn geluksmomentjes. Maar in plaats daarvan deel ik al m’n favoriete outfit foto’s van 2017! Mode is namelijk een groot onderdeel van m’n leven. Een tijd geleden zei ik in een interview: ‘Maybe it’s a beautiful materialistic way of self-love.’ Een echte passie vinden en houden van jezelf klinkt zo lekker wazig, maar het is ook zo belangrijk. Dus zet dat maar alvast op je lijstje met goede voornemens! Nadat je hebt laten weten wat jij het leukste lookje uit 2017 vindt! 😉

nederlandse fashion blogger mode blog outfit Make people stare

Zoals je ziet is zwart nog steeds mijn lievelingskleur, ben ik gek op dieren printjes en denim, loop ik het liefst op chunky schoenen en draag ik regelmatig dezelfde kleding. Mensen denken altijd dat ik oneindig veel kleren heb, maar dat valt op zich wel mee. (Denk ik..) Ik vind het vooral heel leuk om items elke keer weer op een andere manier te stylen. Combineren met nieuwe accessoires of iets wat helemaal on trend is. Creatief zijn met mode dus! Mijn favoriete hobby 🙂

nederlandse fashion blogger mode blog outfit Make people stare
nederlandse fashion blogger mode blog outfit Make people stare

Delen is lief

11 gedachten over “My 2017 in outfits

  1. Dat is weer eens wat anders. Geweldig om te zien. Het is niet mijn stijl maar dat maakt het niet minder motiverend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven