Outfit | Baseball shirt

Dit baseball shirtje van de Primark heb ik al heeeeel lang in m’n kast liggen. Aan het begin droeg ik ‘m super veel, maar daarna gaat het een beetje vervelen. Nu (ongeveer 2 jaar later) heb ik het shirt weer herontdekt! Daarom gooi ik het liefst zo min mogelijk van mijn kleding weg. Een tijdje later voelt het weer als nieuw. (of ben ik de enige die dat heeft?) Zolang het nog past en niet kapot is, houden! Alhoewel mijn kledingkast er anders over denkt… Uhum. Herkenbaar? Baseball shirt: Primark | Crop top: New Look | Highwaisted jeans: H&M | Shoes: Bullboxer 

Photography: Guido de Graaf www.gdgfoto.nl 

Delen is lief

11 gedachten over “Outfit | Baseball shirt

  1. Heeee volgens mij had je die gekocht waar ik bij was bij een opening? hihi. Hij is leuk zo als je hem open draagt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven