Outfit | Lace bell sleeve dress

Nieuwe creatieve mensen ontmoeten blijft altijd zo leuk! Afgelopen week sprak ik in Utrecht af met Sonia Perdeck. Via Instagram waren we aan de praat geraakt en besloten we om een keer te meeten. Het was een super fijne zomerse dag. Ideaal om ijsjes te eten, door de stad te lopen en foto’s te maken. Sonia had haar analoge camera meegenomen om wat mooie beelden te schieten. Er staat al een zwart wit portret van mij op haar account! Daarnaast hebben we nog foto’s gemaakt voor deze outfit post. Ik kon eindelijk het jurkje dragen die ik een hele tijd geleden heb gekocht. Hij kostte maar een paar euro op een tweedehandskledingbeurs! Vinden jullie die kanten mouwen ook zo mooi?


Kanten jurkje: tweedehands (Boohoo) | Vintage bril: Specsavers | Sjaaltje met tulpen: souvenirwinkel in Volendam | Sandalen: Dr. Martens 

Photography: Sonia (Little universe in my mind)


Delen is lief

13 gedachten over “Outfit | Lace bell sleeve dress

  1. Mooie outfit, het jurkje is en staat jou prachtig! En het is inderdaad altijd leuk om nieuwe mensen met dezelfde interesses te ontmoeten :).

  2. Echt een leuke outfit! En ook leuk dat je via Instagram nieuwe mensen ontmoet 🙂 Het lijkt mij ook echt leuk om vaker met andere Instagrammers en bloggers fotoshoots te doen enzo.

  3. Ahh een superleuke outfit! Staat je heel erg leuk! Een supergoede deal, voor 2 euri's! En wat leuk dat jij & Sonia hebben gemeet, het is altijd zo gezellig om mensen van het bloggen/instagram te ontmoeten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven