Outfit | Flared jeans

Aangezien ik nu weer in Nederland ben, is het tijd om outfit foto’s te schieten! (Ofja. Te laten schieten door mijn privé fotograaf genaamd papa, haha) Deze flared jeans heb ik al een paar jaar in m’n kast liggen. Hij is en blijft mooi! Zeker in combinatie met mijn favoriete plateau boots. Doet het jullie trouwens ook denken aan ‘vroeger’? Als kleine Joanne liep ik namelijk ook al rond met dikke zolen en heeeule wijde broeken, alleen had ik toen nog niet zo’n fancy laptoptas. Maar daarover lezen jullie binnenkort meer! 😉


Coat: Weekday | Top: Wibra (Ja, echt! Voor maar €3!) | Jeans: H&M | Boots: Primark | Bag: Bombata* | Sunglasses: random @ Milan

Photography: Gerard Maalderink


Delen is lief

14 gedachten over “Outfit | Flared jeans

  1. Hi Joanne!! Ik zag dat je had gecomment op mijn blog (heel erg bedankt daarvoor) en wilde stiekem ook nog even op jouw blog kijken. Wat een gave foto's zeg! Die zonnebril staat je echt super. xxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven